آشنایی با نقش کاربری در وردپرس
قابلیت مهمی که درسیستم مدیریت محتوا وردپرس می توان نام برد قابلیت تعریف نقش کاربری در وردپرس است که این قابلیت نقش هریک از کاربران وبسایت را مشخص میکند و تعیین میکند هر یک از کاربران قادر به انجام چهکارهایی در وبسایت باشند و محدودیتهایی برای کاربران ایجاد میکند تا قادر به انجام هر عملی نباشند.
آگاهی از نقش هریک از کاربران و مجوز برای هریک از آنها لازم است. در این مطلب به مقایسه نقش کاربری در وردپرس و مجوزهای آن میپردازیم.
باقابلیت تعریف نقش کاربری در وردپرس میتوان یک کاربر خاص را تعریف کرد که فقط برای ارسال مقاله به سایت دسترسی داشت باشد و یا کسی در زمانی محدود مدیریت سایت را بر عهده داشته باشد و یا به کاربران اجازه ثبتنام داد.
[irp posts=”12509″ name=”آموزش ارسال نوشته در وردپرس”]نقشهای کاربری پیشفرض موجود در هنگام نصب وردپرس:
مدیر
ویرایشگر
نویسنده
مشارکتکننده
مشترک
مشاهده کاربران در سایت وردپرس:
تمامی کاربرانی که عضو سایت شما هستند را میتوانید در صفحه پیشخوان وردپرس و از گزینه کاربران مشاهده کنید و میتوانید کاربر جدیدی را اضافه کنید یا کاربری را حذف کنید و همچنین قادر به مشاهدهی کاربرانی که در سایت ثبتنام کردهاند ولی هنوز توسط مدیر سایت تائید نشدهاند را مشاهده نمایید.

در شکل بالا در منوی بالا گزینه کاربران و زیرمنوهای آن قابلمشاهده است.
نحوه افزودن کاربر جدید:
برای اضافه کردن کاربری جدید بر روی گزینه افزودن کلیک نمایید:

در صفحه بارگذاری شده اطلاعات خواستهشده را وارد نمایید و در قسمت نقش، نقش کاربری کاربر را مشخص کنید.
تعریف عملکرد انواع نقش کاربری در وردپرس :
نقش کاربری مشترک: کاربر دارای نقش مشترک فقط به پنل پیشخوان و شناسنامه وردپرس دسترسی خواهد داشت و قادر به انجام هیچ عملی نیست.
نقش کاربری مشارکتکننده: کاربر دارای نقش مشارکتکننده علاوه برداشتن ویژگیهای نقش مشترک قادر است دیدگاههای سایت را مشاهده کند و مطالبی را بهصورت پیشنویس برای سایت ایجاد نماید.
نقش کاربری نویسنده: کاربر دارای نقش نویسنده میتواند مطلبی را ایجاد کند و آن را بهطور کامل مدیریت کند ولی نمیتواند مطالب سایر کاربران را ویرایش نماید.
نقش کاربری ویرایشگر: کاربری با نقش کاربری ویرایشگر همهی ویژگیهای نقشها را دارد بهعلاوه میتواند مطالب سایر کاربران را نیز ویرایش کند.
نقش کاربری مدیرکل: کاربری با نقش کاربری مدیرکل قادر به انجام تمام امور است و میتواند هر کاری را انجام دهد.
توجه: قسمتهایی که توضیح داده شد نقشهای اصلی موجود در وردپرس هستند.
سپس بر روی دکمه افزودن کاربر جدید کلیک کنید تا اضافه گردد.
شناسنامه شما در وردپرس:

در صفحه شناسنامه خود میتوانید رنگبندی و سایر تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید.
نکته: در انتخاب نام کاربری در هنگام افزودن کاربر دقت فرمایید زیرا امکان تغییر نقش در وردپرس وجود ندارد.
برای تغییر نقش کاربری در وردپرس میتوانید از افزونه نقش کاربری Capability Manager Enhanced استفاده کنید. این افزونه قابلیت سفارشیسازی کاربران را به شما میدهد و همچنین میتوانید دسترسیهای آنان را ارتقا دهید یا آنها را محدود کنید.
جمعبندی کلی:
وردپرس قابلیت تعریف انواع کاربران با دسترسیهای مختلف را به شما میدهد و شما میتوانید کاربران خود را بهتر مدیریت کنید.